Obuka za MASAŽU BEBA po IAIM programu

Počev od subote 19. maja u 17 časova, u Centru za podršku ranom razvoju i porodičnim odnosima HARMONIJA će se održavati obuka za masažu beba po IAIM programu. Masaža je namenjena svim roditeljima i bebama starim od 0 do 12 meseci.  Dođite da naučite da masirate svoju bebu, dodirom se povezujete i komunicirate sa njom, olakšate joj grčiće i poboljšate san!

Obuka se odvija kroz pet susreta, u toku kojih se postepeno uči masaža celog tela, kao i načini da se ona prilagodi detetu koje raste. Tokom obuke bićete u prilici i da sa drugim roditeljima razmenite iskustva i istražite različite teme vezane za roditeljstvo i brigu o bebi.

Više o masaži beba možete saznati iz teksta na našem blogu koji možete pročitati ovde, kao i na www.iaimsrbija.com  i www.iaim.net.

Cena obuke za svih pet susreta i prateće materijale za roditelje je 10.000,00 rsd.

Obuku vodi sertifikovana instruktorka za masažu beba, Nevena Strižak.

Obuka se održava u prostorijama Centra, u Novom Sadu na Bulevaru Oslobođenja 147/9. sprat.

Prijave u kojima je naznačeno vaše ime, ime i starost bebe i vaš broj telefona možete slati na: harmonija.c@gmail.com ili 0638419849 (Nevena Strižak)

Posted in Aktuelno and tagged , , , , , , , , .

One Comment

  1. Poštovana,

    Koleginica i ja smo zainteresovane za kurs za masažu beba i dobijanje sertifikata. Nama bi zbog posla odgovaralo da realizacija kursa bude u Novom Sadu.Molimo Vas da nam javite planirane termine i cenu obuke.

    Srdačan pozdrav
    Mirjana (master vaspitač) i Draginja (strukovni vaspitač)

Leave a Reply