Edukativni programi za stručnjake

Tempo stalnih promena u savremenom društvu diktira i kontinuirane promene u okviru svih njegovih delova. Stoga je stručnjacima koji se u svom svakodnevnom radu sreću sa pojedincima (odraslima i decom), parovima ili porodicama neophodno stalno stručno usavršavanje kako bi ih što bolje razumeli i pružili im što kvalitetniju podršku.

Edukacija stručnjaka u Centru za podršku ranom razvoju i porodičnim odnosima HARMONIJA je usmerena na savremene pristupe proceni i tretmanu pojedinaca, parova i porodica u različitim kontekstima rada i ustanovama. Naša misija je da obezbedimo da najsavremenija naučna znanja budu plasirana stručnjacima iz domena mentalnog zdravlja i da uspešno zažive u praksi kroz kontinuiranu organizaciju intervizijskih grupa, profesionalno umrežavanje i praćenje rada stručnjaka.

2 Comments

 1. Postovani,
  Zaposlena sam u Institutu z neonatologiju u Beogradu kao psiholog. Primarno polje mog rada u ustanovi jeste svetovanje roditelja i procena psihomotornog razvoja dece. Kada je u pitanju savetovanje,pronasla sam interesantne teme koje obradjujete kroz ponudu edukacija strucnjacima te sam se zainteresovala posebno za temu procene prihvatanja detetove dijagnoze. Buduci da radim s roditeljima koji uz situaciju orevremenog rodjenja koje je samo po.sebi izuzetno stresno iskustvo,neretko se.suocavaju i sa brojnim.teskocama i dijagnozama. Verujem da bi bilo znacajno.da Vasa iskustva pomognu u unapredjenju nase.prakse te me interesuje da li imate u planu skoriju edukaciju na ovu temu ili na slicne teme?
  Unapred zahvalna na odgovoru,
  Natalija Djondovic
  ( Spomenula bih i da sam pored studija psihologije i petogodisnjeg iskustva u Institutu takodje zavrsila i cetvorogodisnju edukaciju iz sistemske porodicne terapije)

  • Draga Natalija, hvala na interesovanju.
   Sve odgovore poslala sam Vam e-mailom.
   Srdačno
   Jelena Branković
   koordinator Centra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *